Call Us +30 2321 402322
Stay connected:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

Το λεμφικό μασάζ σώματος έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει τον οργανισμό. Αυτό γιατί έχει σαν στόχο την καλύτερη ροή του λεμφικού συστήματος που είναι υπεύθυνη για την αποβολή των τοξινών λόγω της διέγερσης των λεμφαδένων ώστε να επιτευχθεί η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Έτσι,το λεμφικό βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος,στην αποτοξίνωση του οργανισμού,την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,στην βελτίωση του μεταβολισμού,στο στρες,την ημικρανία,την κόπωση και στην καλή λειτουργία του εντέρου. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο και όταν ασκείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες δεν πονάει,δεν προκαλεί μώλωπες και αφήνει μια αίσθηση χαλάρωσης. Έχει ακόμη εφαρμογές στο τοπικό πάχος,τον έλεγχο της κυτταρίτιδας,στους μαύρους κύκλους και τις “σακούλες” κάτω από τα μάτια.

Το λεμφικό μασάζ απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας,όπως επίσης επιτρέπεται και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αρκεί να πραγματοποιείται από έμπειρους επαγγελματίες.Για να δείτε αποτελέσματα χρειάζονται 5-6 συνεδρίες ανάλογα πάντα και με την κάθε περίπτωση.Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μάλαξης που είναι ήπιες και με ανοδικές κινήσεις. Όταν κάνετε λεμφικό μασάζ πρέπει να καταναλώνετε άφθονο νερό,να τρώτε πολλά πράσινα λαχανικά για να πάρει επαρκή χλωροφύλλη ο οργανισμός ώστε να βοηθήσει τον καθαρισμό του αίματος και της λέμφους σας.

Όπως αναφερθήκαμε παραπάνω τα οφέλη του λεμφικού μασάζ είναι πολλά γι”αυτό μη χάνετε χρόνο,κλείστε το ραντεβού σας σύντομα και ελάτε στον χώρο μας για να απολαύσετε μια συνεδρία!!!