Call Us +30 2321 402322
Stay connected:
ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η αρωματοθεραπεία είναι μια εναλλακτική μέθοδος, γνωστή εδώ και 5000 χρόνια,κατά την οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια προκειμένου το άτομο να χαλαρώσει,να τονωθεί και να αναζωογονηθεί.

Πρόκειται για μια ολιστική θεραπεία που στοχεύει στην αποκατάσταση ή τη διατήρηση της ισορροπίας μας.Τα αιθέρια έλαια είναι γνωστά για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες.

Με τη βοήθεια της αρωματοθεραπείας μπορούμε να χαλαρώσουμε,να ανακουφιστούμε απο το άγχος,την κατάθλιψη,την αυπνία και τους πονοκεφάλους.Η χρήση της λεβάντας βοηθάει στην ηρεμία,στην χαλάρωση και στην αλλαγή της διάθεσης άμεσα.

Με την μάλαξη το αιθέριο έλαιο της λεβάντας μεταφέρεται μέσω του κυκλοφορικού πολύ γρήγορα σε ολόκληρο το σώμα,επηρεάζοντας καταλυτικά την ψυχική και πνευματική κατάσταση του ατόμου.Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα αιθέρια έλαια πρέπει πάντα να είναι διαλυμένα σε κάποιο λάδι στην προκειμένη περίπτωση σε φαρμακευτικό παραφινέλαιο,επειδή τα αιθέρια έλαια απο βότανα ή άλλα φυτά σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι τοξικά.

Τέλος πολύ σημαντικό είναι να προσέξουμε την εφαρμογή της αρωματοθεραπείας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως στην εγκυμοσύνη,σε παιδιά και σε άτομα με αλλεργίες.

Ελάτε να απολαύσετε μια συνεδρία αρωματοθεραπείας στον χώρο μας και σίγουρα φεύγοντας θα αισθάνεστε πιο χαλαροί,αναζωογονημένοι και ευδιάθετοι.